search

Vind god rødvin

Dagens reklame: Vil du vinde en flaske god rødvin med et par klik på musen, så læs videre her.
Dagens reklame: Vil du vinde en flaske god rødvin med et par klik på musen, så læs videre her.
 
Jeg er i gang med at frembringe skelettet til en ny grundbog i journalistik. I første omgang til de journaliststuderende på SDU, som om kort tid kan klikke sig ind på siden for at få hjælp fra Panikkassen til at få ideer, researche eller producere historier.
 
Indtil videre har jeg skrevet noget, der minder om 50-100 sider, hvor af de væsentligste dele allerede er skrevet af mig og andre ansatte på stedet. Det er wiki-style. En stor interaktiv legeplads med quizzer, videoer og links i kassevis.
 
 
Mogens Meilby skrev en udmærket grundbog om "Journalistikkens grundtrin", og siden er der kommet mange gode bøger om journalistik, men ingen ny grundbog. På SDU har vi i en årrække brugt en amerikansk bog, Carole Richs "Writing and Reporting News". Den er også ganske fremragende, men eksemplerne er – sjovt nok – meget amerikanske. Der sker ikke så mange mord og naturkatastrofer, og findes ikke så mange alligatorer og mærkelige religiøse minoriteter på dansk grund.
 
 
Ligger du inde med noget materiale/links/whatever, som du tror, jeg kan bruge, så hit med det! God rødvin til de bedste tips og hjælpeark. Vinderne udråbes her.
 
Mit håb er, at Panikkassen på et tidspunkt bliver offentligt tilgængelig, men det afhænger af mange faktorer (som den evigt politisk korrekte sagde), herunder min evne til at lande bolden uanset giga-størrelse, økonomiske rammer og målsætninger på min arbejdsplads og en masse andet.
 
 
Skriv til mig på lri@journalism.sdu.dk og vind ud over æren en flaske rødvin.
Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen