Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
14:11 25.05.2022 Ritzau

Viaplay og Discovery fjerner indhold med voldtægtsdømt Paradise-deltager

Det vil ikke længere være muligt at se en realitydeltager i en række underholdningsprogrammer fra Viaplay og Discovery, efter at vedkommende er blevet kendt skyldig i voldtægt.

Det bekræfter de to underholdningsvirksomheder over for Ekstra Bladet.

”Vi har hele tiden sagt, at det er op til domstolen at afgøre sagen,” siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Viaplay Group, til Ekstra Bladet.

”Dette er nu sket, og vi har, efter at vi er blevet bekendt med dommen, besluttet at fjerne sæsonen af ’Paradise Hotel’, hvor deltageren medvirker, fra Viaplay.”

Hos Discovery fjerner man både afsnit af de sæsoner af ’Ex on the Beach’ og ’Singletown’, som vedkommende medvirker i, oplyser underholdningsvirksomhedens kommunikations- og pr-chef, Esben Elborne, til mediet.

Den 26-årige realitydeltager er blevet idømt to år og seks måneders fængsel for at voldtage en 25-årig kvinde i Odense tilbage i november sidste år. Det afgjorde Retten i Odense onsdag.

Derudover skal han også betale hende 100.000 kroner i erstatning.

Der blev blandt andet lagt vægt på, at voldtægten er blevet begået af en offentligt kendt person, som burde være et forbillede. Han nægter sig selv skyldig.

SENESTE NYT

Flere nyheder