Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:54 14.06.2021 Anna Sol Jørgensen

Viaplay-chef ærgrer sig: Vi kom for tæt på Christian Eriksens kollaps

Seere hos Viaplay kunne følge med i de levende billeder, mens landsholdsspiller Christian Eriksen omkranset af sine holdkammerater fik livreddende hjertebehandling på banen i Parken lørdag aften.

Viaplay holdt sig nemlig til at vise de billeder, der kom fra Det Europæiske Foldforbund (UEFA), det såkaldte worldfeed. Men set i bakspejlet skulle Viaplay have handlet anderledes, forklarer Kim Mikkelsen, som er sportschef i Nent Group, der står bag Viaplay, på Twitter.

”Vi synes, at UEFA lavede et worldfeed, som i nogle situationer gik for tæt på. Og da vi var på worldfeedet, kom de situationer ud på Viaplay. Set i bakspejlet ville vi gerne have undgået dette,” skriver Kim Mikkelsen.

”Men jeg vil ikke på nogen måde anklage mine kolleger for at have fejlet. De sad i en tilspidset situation og havde nogle forventninger til et worldfeed, som desværre ikke blev indfriet,” tilføjer han.

BBC holdt sig i nogen tid også til UEFA’s signal fra banen, og det har den britiske tv-station undskyldt for.

”Vi undskylder over for alle, der er blevet stødt af de billeder, vi har sendt. Billederne fra stadion er kontrolleret af UEFA som hostbroadcaster, og så snart kampen blev suspenderet, tog vi billederne af skærmen så hurtigt som muligt,” lyder det i en udtalelse fra BBC.

 

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder