Vi har brug for din mening, kære læser

På Journalisten vil vi gerne vide, hvad du synes om dit fagblad på print og net. Derfor vil DJ-medlemmer mandag modtage en læserundersøgelse per mail. Læs her, hvordan du sikrer dig, at vi har din mailadresse, så du kan give din mening til kende

Hvad synes du om Journalisten?

For at blive klogere på det gennemfører Journalisten en læserundersøgelse. Undersøgelsen bliver sendt ud til alle DJ-medlemmer på mail mandag.

Vi håber meget, at du har lyst til at bruge 10 minutter af din tid på at svare på spørgsmålene. På den måde er du med til at præge dit fagblads udvikling i både det trykte magasin og her på journalisten.dk.

Har vi din mailadresse?

Hvis du vil være sikker på at modtage læserundersøgelsen og give din mening til kende, skal du inden mandag sikre, at du i forvejen modtager Journalistens ugentlige nyhedsbrev hver torsdag.

Gør du ikke det, skyldes det formentlig, at du er blandt de medlemmer, som ikke har registreret en mailadresse i DJ’s system. I så fald vil du heller ikke modtage Journalistens læserundersøgelse på mandag.

Ønsker du at få tilsendt vores læserundersøgelse, skal du følge linket her, skrive din mailadresse i kontaktformularen og sende den ind til DJ. Det tager ét minut.

Læserne og deres arbejde ændrer sig

I undersøgelsen vil du blandt andet blive spurgt til dine læsevaner og din tilfredshed med vores prioritering af stofområder, vores udgivelsesfrekvens og layout på print og net.

Baggrunden for undersøgelsen er ikke mindst, at vores målgruppe og deres arbejde forandrer sig. Samtidig udkommer Journalisten i dag på flere platforme.

Det er fem år siden, der sidst er gennemført en læserundersøgelse på Journalistens trykte magasin, og den seneste brugerundersøgelse på journalisten.dk er fra 2012.

Siden da har DJ’s hovedbestyrelse i november 2014 besluttet at skære i antallet af trykte udgivelser, så Journalisten i 2015 udkommer 12 gange om året i stedet for 15 gange.

0 Kommentarer