Veteraner vil ikke på museum

 TÆNKETANK. Pensionister i Dansk Journalistforbund blev stødt, da de læste TænkeTankens rapport. For med til idéen om at flytte den politiske indflydelse væk fra kredsene og over til specialgrupper og medarbejderforeningerne hører, at pensionister skal stå uden for disse søjler.Københavnske Journalisters Veteranklub lavede derfor en udtalelse, som blev vedtaget på delegeretmødet.Her står, at pensionister i stedet bør have deres egen specialgruppe, som skal sidestilles med forbundets øvrige specialgrupper.

 

TÆNKETANK. Pensionister i Dansk Journalistforbund blev stødt, da de læste TænkeTankens rapport. For med til idéen om at flytte den politiske indflydelse væk fra kredsene og over til specialgrupper og medarbejderforeningerne hører, at pensionister skal stå uden for disse søjler.

Københavnske Journalisters Veteranklub lavede derfor en udtalelse, som blev vedtaget på delegeretmødet.

Her står, at pensionister i stedet bør have deres egen specialgruppe, som skal sidestilles med forbundets øvrige specialgrupper.

Senior-journalisternes begrundelse er, at de vil føle sig afskåret fra både faget og det sociale fællesskab, som de har været knyttet til gennem en menneskealder og stadig føler sig forbundet med, hvis de ikke får deres egen søjle.

I udtalelsens indledning står der: »Generelt føler vi os ilde berørt over den holdning til pensionerede kolleger, som præger TænkeTankens anbefalinger.«

Veteranerne fremhæver, at de vil have lov til at vælge delegerede som alle andre. Hvis den politiske indflydelse bliver flyttet over til specialgrupper og medarbejderforeninger, og senior-journalisterne blot skal flyde rundt i ingenmandsland, vil de miste deres politiske indflydelse.

 

0 Kommentarer