Verbalt slagsmål på Twitter fører til ansættelse på Ekstra Bladet

”Du basher uden at ane en skid,” skrev Poul Madsen i sidste uge på Twitter i en verbal infight med den tidligere topdommer Kenn L. Hansen. Nu har Poul Madsen hyret Kenn L. Hansen som klummeskriver: ”Der skal et vist mod til at gå hårdt op imod mig, og det gjorde han,” forklarer Poul Madsen

”Provinslefleri”, ”like-hunter” og ”sølle”.

22. januar 2018 var den tidligere topfodbold-dommer Kenn L. Hansen og Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen involveret i en saftig beef på Twitter.

Kenn L. Hansen har næsten 12.000 følgere på Twitter og reagerede på en klumme, Poul Madsen havde skrevet om udflytning af offentlige arbejdspladser. Klummen handlede om ”cafe latte-segmentet” i hovedstaden, der var ”snæversynede” og ”omstillingsangst” og derfor ikke gider flytte til provinsen.

Kenn L. Hansen kaldte blandt andet Poul Madsen for “like-hunter”.

Har han sendt gravergruppen?

Kort efter fulgte Poul Madsen op ved at skrive en privat mail til Kenn L. Hansen.

”Da jeg så en mail fra Poul Madsen i indbakken, troede jeg, han havde sendt gravergruppen på mig og fundet noget snavs. Men det viste sig, at det ikke var så dramatisk,” husker Kenn L. Hansen.

I virkeligheden skrev Poul Madsen for at invitere Kenn L. Hansen til at blive klummeskribent på Ekstra Bladet.

”Han skrev, at nu havde jeg generet ham længe nok – og at det faktisk var sådan en som mig, de havde brug for på Ekstra Bladet,” siger Kenn L. Hansen.

Fra dommer til præstationsfremmende kommunikation

Han kalder Poul Madsens reaktion for ”sej og overraskende”.

[quote:0]

”Tænk, at han skrev så kort tid efter,” siger Kenn L. Hansen.

Kenn L. Hansen er uddannet i retorik fra Københavns Universitet og grundlægger af virksomheden EPO, der leverer ”præstationsfremmende kommunikation”. Han stoppede som topdommer i slutningen af 2015.

”Han har talent”

Poul Madsen forklarer i en mail til Journalisten, at han længe havde fulgt Kenn L. Hansen på Twitter og fandt ham skarp, sjov og modig.

”Der skal et vist mod til at gå hårdt op imod mig, og det gjorde han. Så ham måtte jeg have fat på, tænkte jeg og skrev til ham,” skriver Poul Madsen.

Poul Madsen, er det ikke bare en måde at lukke munden på en af dine skarpeste kritikere?

”Hold nu op. Jeg kunne have ignoreret ham, men synes, han har talent. Og jeg tåler bestemt kritik uden at blive sur eller ville lukke munden på folk. Debat handler jo om at udveksle synspunkter, og ikke om at blive enig,” svarer Poul Madsen.

Første klumme om burkalov

[quote:1]

Kenn L. Hansen ved ikke, om hans eksempel vil danne præcedens for kommende ansættelser på Ekstra Bladet.

”Men det siger i hvert fald noget om DNA’et på Ekstra Bladet, at efter at jeg har betvivlet chefen, ringer han og tilbyder mig at skrive for avisen,” siger han.

Hvis man skal sammenligne med fodboldens verden, kan man så sige, at det svarer til, at en tilskuer sviner din dommerpræstation til i 1. halvleg, og så gør du ham til linjevogter i anden halvleg?

”Ja, det er præcist det, der er sket.”

Lørdag bragte Ekstra Bladet Kenn L. Hansens første klumme, der handlede om det såkaldte beklædningsforbud.

 

0 Kommentarer