search

Velkommen til min blog!

Hjertelig velkommen til min blog her på journalisten.dk. I dette indlæg får du en kort introduktion til hvem jeg er, og hvad jeg kommer til at skrive om.

Hjertelig velkommen til min blog her på journalisten.dk. I dette indlæg får du en kort introduktion til hvem jeg er, og hvad jeg kommer til at skrive om.

Mit navn er Filip Wallberg, og jeg læser journalistik ved Syddansk Universitet. Sideløbende med mit studie har jeg været ansat som webudvikler på hjemmesiderne tryktenyheder.dk, tvnyheder.dk og radionyheder.dk samt været ansat som underviser, koordinator og rundviser hos Fyens Stiftstidende. Til sommer lægger jeg det trygge studieliv på hylden, for der starter jeg i praktik hos TV/MIDT-VEST i Holstebro.

Min blog bliver en spejling af de ting, som jeg har interesse for. Derfor kommer jeg primært til at skrive om tv-medier, net-medier og hvordan det er at være journaliststuderende. Derfor bliver min blog en kombination af en personlig og en faglig blog.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen