search

Velkommen til det nye Journalisten.dk

Hvis du læser det her - og det gør du jo - så er det fordi Journalisten.dk er blevet relanceret.

Hvis du læser det her – og det gør du jo – så er det fordi Journalisten.dk er blevet relanceret.

Listen over fejl og mangler er stadig alenlang og i de kommende uger vil webstedet udvikle sig hurtigt. Men lige nu er jeg bare lykkelig for, at det overhovedet er lykkedes at komme så langt på så relativt kort tid

Jeg vil opfordre alle besøgende til at komme med forslag til forbedringer af sitet. De bedste ideer præmieres med en flaske god vin. I det hele taget vil al feedback være velkommen. Efter fem måneder bag skærmen (med klude om min hånd) er det rart at høre en menneskelig stemme – også selvom den er hvas.

Inden kritikken hagler ned over os vil jeg lige benytte lejligheden til at takke det lille hold bag relanceringen for et ualmindeligt godt samarbejde.

Tak til Børge Kristensen for er formidabelt forarbejde. Hvis brugerne farer vild på journalisten.dk, er det IKKE Børges skyld. Han har været brugernes advokat gennem hele forløbet.

Tak til Christina Rosendahl og Lasse Gejl for smukt design (som ikke er helt på plads endnu…).

Tak til Steven Snedker og Martin Jørgensen for deres enestående tålmodighed, tekniske dygtighed og begejstrede tilgang til projektet. Her klokken 23 mandag aften sidder de såmænd stadig og sveder over teknikken.

Tak til Jakob Elkjær og resten af holdet på Journalisten. Tak til Christina Aabo Mikkelsen som knokler med at overføre artikler fra det gamle websted til det nye.

Tak til DJ for pengene.

Tak til vores hold af bloggere – glæder mig til at se hvad der kommer ud af det.

Og så lige efter al takkeriet et løfte: SÅ længe jeg er webredaktør på Journalisten.dk, kommer der ikke flere relanceringer af webstedet. Eller sagt på en anden måde: Fra nu af vil webstedet være under konstant forandring. Forhåbentlig til det bedre.

 

 

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen