Væk med gebyr for indmeldelse

  TILBUD. Normalt koster det 10.000 kroner at melde sit firma ind i Pressens Uddannelsesfond (PU), hvis man ikke har en overenskomst med Dansk Journalistforbund. Men 2005 er året, hvor det kan gøres gratis - i hvert fald hvis der er færre end fem redaktionelle medarbejdere ansat.

TILBUD. Normalt koster det 10.000 kroner at melde sit firma ind i Pressens Uddannelsesfond (PU), hvis man ikke har en overenskomst med Dansk Journalistforbund. Men 2005 er året, hvor det kan gøres gratis – i hvert fald hvis der er færre end fem redaktionelle medarbejdere ansat.

Dermed får man adgang til kurser under Den journalistiske Efteruddannelse til omtrent halv pris. Medlemskabet koster stadig 3.200 kroner om året per redaktionel medarbejder.

»Tilbuddet giver vi for at få flere af de små firmaer med i Pressens Uddannelsesfond, som ellers bliver skræmt væk af indmeldelsesgebyret,« siger medlem af PUs bestyrelse Fred Jacobsen, som også er næstformand i Dansk Journalistforbund.

Indtil videre har ti firmaer benyttet sig af rabatten, og Fred Jacobsen vil gerne forsøge med lignende tilbud i fremtiden.

»Jeg synes, vi skal gøre en indsats for, at så mange firmaer som muligt kommer med i Pressens Uddannelsesfond og dermed benytter sig af efteruddannelse,« siger han.

0 Kommentarer