Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:46 10.08.2021 Anna Sol Jørgensen

Vaccine-modstandere ville storme BBC, men tog fejl af adressen

Hundredevis af vaccine-modstandere troppede i går op ved Television Centre i det vestlige London. Her havde de samlet sig i en demonstration, der blev mødt af et større politiopbud.

Foran bygningen i det vestlige London, blev der råbt ”skam jer”, og BBC blev beskyldt for ikke at videregive rigtige oplysninger til offentligheden, før en gruppe demonstranter forsøgte at tvinge sig ind i bygningen.

Ifølge flere britiske medier, herunder The Guardian, forsøgte demonstranterne at få adgang til dem, der laver nyheder og faktaindhold hos BBC. Men der havde de overset en væsentlig detalje, i og med at størstedelen af BBC flyttede fra adressen i 2013 og nu har redaktionslokaler mere end otte kilometer derfra i stedet. De fleste af lokalerne i Television Centre er i dag lejet ud til ITV, der blandt andet producerer ’Good Morning Britain’.

Inde i Television Centre var tv-værten Charlene White i gang med optagelser til programmet ’Loose Women’, da demonstranterne forsøgte at komme ind i bygningen.

”Demonstranterne forsøgte at komme ind i bygningen, hvor vi var i gang med liveoptagelser af ’Loose Women’, og vi var kun lige kommet ud på grund af sikkerhedsholdet,” skriver hun på Twitter.

”Jeg er ikke sikker på, hvad demonstranterne håbede at opnå, men alt de fandt var mig, Jane, Nadia og Penny på ’Loose Women’, hvor vi talte om overgangsalderen,” skriver Charlene White.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder