Useriøs kritik

KURSER. "Bedst og værst i 2008" var temaet for Journalisten 20/2008 kort for jul. Der var mange redaktionelle godbidder at guffe i sig op til højtiden.

KURSER. "Bedst og værst i 2008" var temaet for Journalisten 20/2008 kort for jul. Der var mange redaktionelle godbidder at guffe i sig op til højtiden. Desværre blev appetitten ødelagt på bagsiden af redaktionschef Jan Kristensen, Fyens Stiftstidende. Han mener at vide, at de attraktive efteruddannelseskurser i udlandet er faglige forlystelsesrejser. Jeg har været på adskillige kurser både i Danmark og i udlandet, men jeg har aldrig været på et forlystelseskursus. Det har været seriøse kurser, hvor jeg hver eneste gang har fået brugbar viden. Må vi få lidt dokumentation, Jan Kristensen? I dit job må du om nogen være klar over, at man ikke bare kan slynge om sig med løse påstande.
Carsten B. Grubach, journalist, JydskeVestkysten

SVAR. Du har ret, Carsten. Update-kurserne har et stærkt seriøst indhold i både ind- og udland. Jeg har selv deltaget i 10 af dem. Men det er på et højt fagligt niveau, der er ubrugeligt i Fyens Stiftstidendes kamp imod faldende oplag, at en lokaljournalist skal lære om "Spanien anno 2009" eller "Forår i Spanien." Derfor udtrykket "faglig forlystelsesrejse". •
Jan Kristensen, chefredaktør, Fyens Stiftstidende

0 Kommentarer