Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:28 07.10.2021 Lasse Loch Davidsen

Uniavisen får ny chefredaktør med fortid i Alternativet

Fra første november indtager Vicki Therkildsen stillingen som chefredaktør for Uniavisen ved Københavns Universitet. Det oplyser mediet i en pressemeddelelse.

Hun overtager pladsen fra Christoffer Zieler, som er blevet assisterende redaktionschef på Weekendavisen.

Vicki Therkildsen har tidligere arbejdet mere end 10 år på DR Nyheder og TV 2 og har været pressechef for Alternativet på Christiansborg.

”Vi valgte Vicki i et meget skarpt ansøgerfelt for den vision for mediet, som hun præsenterede for os under sloganet ’Uniavisen – hvor meninger brydes, men viden vinder’,” siger Søren Eilers, der er formand for Bladudvalget på Uniavisen.

Vicki Therkildsen har en bachelor i Journalistik fra Syddansk Universitet. Hun har desuden læst statskundskab på Københavns Universitet og feministisk filosofi på Berkeley. Den kommende chefredaktør varsler derfor også en øget fokus på det identitetspolitiske stofområde:

”Det identitetspolitiske stof er et område, som med rette har fundet sin plads på universiteterne. Sådan skal det også være. Men igen er det et område, hvor der eksisterer en del viden, som næsten er fraværende i den offentlige debat. Det kan vi gøre bedre! Og samtidig blive ved med i stigende grad at give plads til flere og forskellige stemmer,” siger Vicki Therkildsen i en pressemeddelelse.

SENESTE NYT

Flere nyheder