Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:14 28.04.2023 Anna Sol Jørgensen

Ungdomsforbund: Tilliden til Lizette Risgaard er væk

Fagbevægelsens Ungdom tager afstand til Lizette Risgaard, formand for FH, efter at Ekstra Bladet og Berlingske har kunnet fortælle, at hun bliver anklaget for grænseoverskridende adfærd over for medarbejdere.

”Fagbevægelsen må træde i karakter og tage ansvar for uacceptabel adfærd fra formand Lizette Risgaard. Som repræsentanter for Fagbevægelsens Ungdom vil vi gøre det klart, at adfærden udvist af formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation, Lizette Risgaard, er uacceptabel og bør have konsekvenser. Vi har i ungdomsfagbevægelsen ikke længere tillid til, at Lizette Risgaard kan stå i spidsen for vores fællesskab,” skriver ungdomsorganisationerne i en udtalelse, som Berlingske og Ekstra Bladet er i besiddelse af.

Udtalelsen er sendt, mens der har været hastemøde i forretningsudvalget i FH på baggrund af anklagerne. Det møde er afsluttet. HK har nu indkaldt sin hovedbestyrelse til klokken 13.

Ekstra Bladet og Berlingske har sammen undersøgt anklagerne om formandens adfærd og har i den forbindelse talt med otte mænd.

Anklagerne handler blandt andet om, at Lizette Risgaard skulle have haft svært ved at holde sine hænder fra mændenes numser ved festlige lejligheder.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder