Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:22 11.09.2023 Anna Sol Jørgensen

Underviser i multimediedesign vinder stor pris

Jonas Fannikke Holbech, lektor og underviser i multimediedesign på Københavns Erhvervsakademi, er i dag blevet hædret og har modtaget 500.000 kroner for sit arbejde.

Han er en af de syv modtagere af Undervisningsprisen, der uddeles af Kronprinsesse Mary og uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund.

”De studerende beskriver Jonas Fannikke Holbech som et fagligt fyrtårn i konstant udvikling, der skaber et trygt rum for både succeser og fejl på Københavns Erhvervsakademi,” lyder det i en pressemeddelelse fra Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Alle syv modtager en halv million kroner, hvoraf 300.000 kroner går til at understøtte undervisningsmiljøet på deres uddannelsesinstitutioner, mens de resterende 200.000 kroner går til dem personligt.

”At blive set, hørt, forstået og taget alvorligt af sin underviser er af afgørende betydning for både den faglige og sociale glæde ved at studere. Derfor er jeg glad for at kunne overrække årets undervisningspris til syv undervisere, der med blik for det hele menneske uddanner vores unge til at løse fremtidens udfordringer,” udtaler ministeren i pressemeddelelsen.

SENESTE NYT

Flere nyheder