Uforklarligt medlemsfald i O-gruppen

O-gruppen mister medlemmer, det har nu ført til godt 4.000 kroner færre fra kontingenter. Faldet skal undersøges, og O-gruppen vil have flere arrangementer

De 10 medlemmer af O-gruppen –  DJ-medlemmer på organisationsbladene, der tirsdag aften var samlet til generalforsamling i DJ's lokaler på Gammel Strand i København, kunne konstatere, at gruppen har medlemsfald.

»Nogen ryger ud i den ene ende, men vi får ikke nok nye ind i den anden ende,« sammenfattede O-gruppens formand, Jørn Albertus.

Faldet kan aflæses i regnskabet, hvor kontingentindtægterne er dykket fra godt 83.000 kroner til knap 79.000 kroner.

O-gruppens bestyrelse vil nu undersøge baggrunden for medlemsfaldet. Jørn Albertus gav efter mødet denne mulige forklaring:

»Problemet kan jo være, at der er færre arbejdspladser på organisationsbladene, og det har vi svært ved at gøre noget ved.«

Gruppen ønsker at gennemføre flere arrangementer, så medlemmerne får noget for kontingentet. I beretningen kunne Jørn Albertus blandt andet fortælle, at O-gruppen har haft succes med en studietur til Norge. Men et andet arrangement om fagbladet Folkeskolens prisbelønnede faglige netværk med målrettede nyheder måtte aflyses, da der kun var én tilmeldt.

»Vi skal blive bedre til at brande vores arrangementer,« opfordrede Maria Becher Trier, journalist på Folkeskolen og medlem af O-gruppens bestyrelse.

Før generalforsamlingen blev afviklet, havde O-gruppen uddelt sin nystiftede pris, der gik til FOA. Du kan læse om prisvinderne her.

 

Den ny bestyrelse i O-gruppen ser således ud:

Jørn Albertus (genvalgt formand)

Kurt Westh Nielsen (nyvalgt næstformand)

Maria Becher Trier (nyvalgt kasserer)

Eva Schiermacher

Anne Kathrine Spangsberg

Jon Arskog (suppleant)

Pernille Aisinger (suppleant)

0 Kommentarer