Ufint trick af Journalisten

TITEL. I Journalisten nummer 17 har jeg et læserbrev om det høje kontingent i DJ. Jeg havde helt bevidst underskrevet det med navn og privatadresse, da det hverken skulle se ud, som om K-gruppen eller min arbejdsplads havde noget med det at gøre.

TITEL. I Journalisten nummer 17 har jeg et læserbrev om det høje kontingent i DJ. Jeg havde helt bevidst underskrevet det med navn og privatadresse, da det hverken skulle se ud, som om K-gruppen eller min arbejdsplads havde noget med det at gøre.

Alligevel vælger Journalistens redaktion at påføre titlen "Information Officer" fra min internationale autosignatur (mit selskab Autorola bruger engelsk som koncernsprog). På dansk er min titel informationsmedarbejder. Hensigten er klar, nemlig at signalere: Her er en af de der fisefornemme, højrøvede kommunikationsfolk.

Ufint trick af Journalisten.

– Finn Arne Hansen, Svendborg

0 Kommentarer