Uffe Gardel vender tilbage

Journalist Uffe Gardel fra Berlingske er klar til at overtage Frederik M. Juels post som Berlingskes tillidsrepræsentant. Uffe Gardel har tidligere haft posten og glæder sig til at levere resultater.

Journalist Uffe Gardel fra Berlingske er klar til at overtage Frederik M. Juels post som Berlingskes tillidsrepræsentant. Uffe Gardel har tidligere haft posten og glæder sig til at levere resultater.Efter fem år som tillidsrepræsentant på Berlingske har Frederik M. Juel besluttet at stoppe, når medarbejderforeningen holder generalforsamling den 24. oktober. Frederik M. Juel ønsker at vende tilbage til aktiv journalistik, som der ikke har været megen tid til som TR. Men hans afløser står allerede klar i kulissen. Medarbejderforeningens bestyrelse anbefaler nemlig, at erhvervsjournalist Uffe Gardel overtager posten.

Det skriver journalistforbundet.dk

Uffe Gardel var få stemmer fra at blive næstformand i Dansk Journalistforbund i 2002, men blev slået på målstregen af Fred Jacobsen. Om udsigten til at blive tillidsrepræsentant siger han:

»En af de mange chefer, jeg har haft som forhandlingsmodpart, sagde engang til mig, at han huskede mig som "meget resultatorienteret". Det er jeg ret stolt af. Jeg går nemlig efter at lave løsninger og indgå kompromiser. Det kræver selvfølgelig, at man har en modpart, der ser på tingene på samme måde, men mon ikke jeg får det.«

Han siger, at Berlingskes ledelse og medarbejdere har én vigtig fælles opgave lige nu, nemlig at holde redaktionen intakt og kvaliteten høj.

»For det er den, vi skal leve af i fremtiden.«

Frederik M. Juel fortsætter på sin post i DJ's hovedbestyrelse – foreløbig frem til delegeretmødet i april, hvor alle hovedbestyrelsesmedlemmer er på valg.

0 Kommentarer