Uenighed om Femina tvinger chefredaktør til at gå

Uenighed om den fremtidige strategi for ugebladet Femina fører nu til et brud med chefredaktør Camilla Lindemann efter 27 år.

Uenighed om den fremtidige strategi for ugebladet Femina fører nu til et brud med chefredaktør Camilla Lindemann efter 27 år.

Det er Aller-koncernen selv, der oplyser, at man ikke har kunnet blive enige om bladets fremtidige strategi, der skal sikre, at Femina fortsat har en position på markedet.

"Det er med beklagelse, at vi kan konstatere, at vi ikke kan nå til enighed om strategien, og at vi derfor er blevet enige med Camilla Lindemann om, at hun ikke længere skal stå i spidsen for at implementere Feminas strategi," lyder det fra udgiverdirektør Per Ingdal med tilføjelsen:

"Femina har i dag en stærk position i markedet, er elsket af købere og annoncører, og har med redaktør Camilla Kjems i spidsen et stærkt hold af medarbejdere, der kan køre bladet videre gennem de næste måneder, indtil en ny chefredaktør er fundet."

Camilla Lindemann nåede at få i alt 27 år i Aller, hvortil Per Ingdal siger:

"Vi har i Allers ledelse stor respekt for Camilla Lindemanns store viden og erfaring om danske kvinders liv og interesser. Derfor har vi tilbudt Camilla en anden spændende stilling i Aller Media, hvilket hun imidlertid har valgt at takke nej til. Det har vi respekt for, og vi ønsker Camilla al mulig held og lykke fremover."

Indtil den nye chefredaktør er fundet, vil redaktør Camilla Kjems overtage ledelsen af redaktionen, og Per Ingdal vil i samme periode være ansvarshavende udgiver.

1 Kommentar

erik haaest
1. JUNI 2011
Re: Uenighed om Femina tvinger chefredaktør til at gå
Efter 17 år som freelancer i Aller (1970-87) har jeg måttet konstatere, at bladhuset aldrig har evnet at finde de rette redaktører til deforskellige nere eller mndre mulige og umulige projekter. Takket være enkelte genier i huset, har man kompenseret for åbenlyse mangler i  evner , ved at lade de enkelte gode slide penge sammen til at holde de dårlige oven vande.
Om fru Lindemanns 27 år i huset skyldes, at hun tilhører genierne eller tåberne, som andres dygtighed holder røven oppe på, er jeg ude af stand til at afgøre, da jeg ikke længere gider læse Allers blade. Ig Femina læste jeg end ikke, da jeg var med i huset.
Jeg husker kun længstsalig Svend Allers replik i kantinen, hvor vi Se og Hør- samt Ugens Rapport-journalister sad i et hav af flasker, da han passerede vort ølbord og Feminas thebord:
-"Man kan lave the på blade, men man kan nu en gang ikke lave blade på the"