Ud & Se i international prisregn

DSB's magasin Ud & Se har netop vundet otte af de designpriser, som den amerikanske sammenslutning af grafikere, Society of Publication Designers, SPD, hvert år uddeler.

DSB's magasin Ud & Se har netop vundet otte af de designpriser, som den amerikanske sammenslutning af grafikere, Society of Publication Designers, SPD, hvert år uddeler. Det er fjerde år i træk, at SPD hædrer Ud & Se med designpriser, men aldrig tidligere har det danske magasin modtaget så stort et antal.

SPD's priser er blandt de fineste priser for magasindesign i verden, skriver DSB i en pressemeddelelse.

Ud & Se har modtaget otte såkaldte Merit Awards. De er givet for en fotoserie fra Horsens Statsfængsel af fotograf Kristian Sæderup, et forsidedesign med Thomas Winding, fotograferet af Per Morten Abrahamsen, samt seks åbningsopslag til artikler, med fotos af fotograferne Ricky Molloy og Tomas Joshua Leth, illustration af Anders Hulgaard og grafisk design af Torsten Høgh Rasmussen og Katinka Bukh.

Ud & Se kommer med priserne igen i fornemt selskab. Blandt de andre vindere er magasiner som Vanity Fair, Esquire, New York Times Magazine og Rolling Stone.

Ud & Se er DSB's magasin til folk på rejse. Det udkommer månedligt i knap 200.000 eksemplarer og har et læsertal på 736.000.

Her kan du læse mere om Society Of Publication Designers.

0 Kommentarer