Tværs-Tine takker af

Ensomhed, ulykkelig kærlighed, sex og stoffer. I 36 år har Tine Bryld siddet klar ved mikrofonen for at hjælpe de unge. I aftes blev den sidste Tværs-samtale optaget.

Ensomhed, ulykkelig kærlighed, sex og stoffer. I 36 år har Tine Bryld siddet klar ved mikrofonen for at hjælpe de unge. I aftes blev den sidste Tværs-samtale optaget.

Hun har hjulpet i tusindevis af unge til at komme videre i livet, og givet råd om de helt store temaer i livet, som er kommet alle lyttere af Tværs til gavn.

Men nu er det slut. I aftes optog DR den sidste Tværs-samtale med Tine Bryld bag mikrofonen.

»Tiden er inde, og det er med stor vemodighed men også med stor taknemmelighed, at jeg siger farvel til de mange generationer, der har vist mig tillid,« siger socialrådgiver Tine Bryld til dr.dk.

Siden 1972 har hun lyttet til unges problemer og hjulpet dem med, hvad de skal gøre. Mange af de problemer, unge har ringet ind om, har været de samme gennem alle årene. Men tiden har ændret sig og bestemt ikke til unges fordel, for vi stiller for mange krav, mener Tine Bryld.

»Kravet om perfektionisme og den individuelle fokusering præger dem. Det betyder, at ensomhed er blevet voldsomt forstærket. Ingen tror, at man kan være ensom i et samfund med så mange tilbud – men det er lige præcis det, det handler om: jo flere tilbud, som du har at vælge mellem, jo sværere bliver det at vælge det rigtige. Både i forhold til valg af partner og uddannelse og arbejde,« udtaler hun til DR.

Tine Bryld håber, at Tværs vil blive afløst af en rådgivningsportal på internettet til unge – også selv om hun godt ved, at det kan koste DR mange penge.

Den aller sidste Tværs-samtale sendes i morgen aften på P1. Mere her på Tværs hjemmeside

Læs også DRs egen omtale af Tine Brylds farvel til Tværs her

 

0 Kommentarer