TV3 pressede deltager efter livsfarlig oplevelse

En deltager i tv-programmet Robinson Ekspeditionen følte sig presset af TV3 da hun ønskede at forlade programmet efter nærdødsoplevelse.

En deltager i tv-programmet Robinson Ekspeditionen følte sig presset af TV3 da hun ønskede at forlade programmet efter nærdødsoplevelse.

I aftenens udgave af TV3 reality-programmet Robinson Ekspeditionen bliver hele holdet evakueret fra deres ø under en cyklon. En af programmets deltagere, 27-årige Karina Bruun Andersen, frygtede at hun skulle drukne, da hun med en rygsæk på ryggen blev trukket under vandet. Nu retter hun kritik mod TV3.

»De satte spillet højere end vores sikkerhed,« siger hun i dag til Ekstra Bladet.

Karina Bruun Andersen ønskede efterfølgende at forlade programmet, men det faldt ikke i god jord hos TV3.

»De prøvede virkelig kraftigt på at give mig dårlig samvittighed. Det lå imellem linjerne, at hvis jeg gjorde det her, så ville det have konsekvenser for programmet. De sagde, at jeg virkelig skuffede dem og at nu måtte jeg tage mig sammen,« siger hun. Hun endte dog med at forlade programmet frivilligt.

Hos TV3 mener programdirektør Morten Mogensen ikke, der er noget galt med TV3 's behandling af sine deltagere.

»Folk skal huske, at de altså har meldt sig til et tv-program under udfordrende forhold. Så når man er derude og det er hårdt, så mener jeg ikke, at der er noget galt i at spørge deltagerne, om de er sikre på deres beslutning. Men når det er sagt, så vil jeg aldrig tvinge folk til at være med i et tv-program mod deres vilje. Det kommer der ikke noget godt tv ud af,« siger Morten Mogensen til Ekstra Bladet.

0 Kommentarer