TV3 giver Paradise-deltager mundkurv på

Torsdag aften skulle Paradise Hotel-deltageren Nicoline Lynge have deltaget i DR Aftenshowet, men TV 3 forbød hende at deltage.

Torsdag aften skulle Paradise Hotel-deltageren Nicoline Lynge have deltaget i DR Aftenshowet, men TV 3 forbød hende at deltage.

Deltager man i et af TV3's reality-shows, er det med liv og sjæl og ytringsfrihed. Det står klart, efter at tv-stationen torsdag eftermiddag nedlagde forbud mod af den 19-årige Nicoline Lynge i at medvirke i DR-programmet Aftenshowet samme aften.

Nicoline Lynge deltog i 4. sæson af Hotel Paradise, og planen var at hun skulle stille op i Aftenshowet for at fortælle om livet som reality-stjerne og ikke mindst bagsiden af medaljen.

Alt var klappet og klart, men torsdag eftermiddag måtte Nicoline Lynge så aflyse, fordi TV3 havde forbudt hende at deltage.

Begrundelsen var, at hun nu deltager i serien 'Paradise rur-retur', og her har deltagerne angiveligt skrevet under på, at man ikke må medvirke i den slags indslag.

Søren Hedman, pressechef for TV3, vil dog ikke uddybe, hvad der står i kontrakten, og hvorfor hun ikke måtte stille op i Aftenshowet.

»Det har vi ikke nogen kommentarer til. Kontrakterne er et forhold mellem os og deltagerne«, siger han til Berlingske.dk.

Redaktør på Aftenshowet Caroline Boserup undrer sig over sagen.

»Jeg undrer mig over, at hun kan få mundkurv på på den måde. Det er åbenbart en politik de har. Hvis hun har skrevet under på, at hun ikke må medvirke i andre programmer, er det jo sådan det er. Men jeg mener jo ikke, at vi er konkurrerende på den måde, så jeg er meget undrende,« siger hun til Berlingske.dk.

1 Kommentar

Lotte Jensen
27. NOVEMBER 2011
Re: TV3 giver Paradise-deltager mundkurv på
Nicoline Lynge er ikke 19 år. Det var hun i 2008, da hun deltog i Paradise Hotel.