Jobopslag

TV 2 Nord leder efter en gå i byen-reporter

Aalborgs kultur-, by- og natteliv skal dækkes langt mere intensivt, og derfor søger TV 2 Nord efter en reporter, der skal tage temperaturen på Danmarks fjerdestørste by

Gå i byen-reporter søges.

Nogenlunde sådan lyder et nyt og fængende jobopslag fra TV 2 Nord, som vil skrue op for indhold, der er relevant for nordjyderne, når de har fri, når de skal hygge sig, og når de vil inspireres.

Det betyder, at den kommende reporter skal være med til at finde ud af, ”hvad der sker af spændende ting i Aalborg, når vi har fri”, og ”hvor det er godt at spise, næste gang vi skal ud”.

Men selv om lokalmediet søger en gå i byen-reporter, så er det altså ikke ensbetydende med, at man hver weekend skal være en del af festen på Aalborgs notoriske festgade Jomfru Ane Gade, understreger Anders Leonhard Jensen, redaktionschef hos TV 2 Nord.

”Nattelivet og Jomfru Ane Gade fylder en mindre del i denne stilling. Man skal lige så meget dække kulturarrangementer og begivenheder, som ikke har noget med natteliv og druk at gøre,” siger han.

Alder og køn er ikke afgørende

Umiddelbart kunne det på jobopslaget lyde, som om TV 2 Nord primært leder efter en yngre journalist. Og det er bestemt ikke skidt, at den kommende gå i byen-reporter har fingeren på pulsen, understeger Anders Leonhard Jensen.

Derimod har alder og køn ikke den store betydning.

”Det er klart en fordel at have interesse for kultur- og byliv. Men man behøver ikke være i starten af 20’erne og feste hver fredag og lørdag i Jomfru Ane Gade for at komme i betragtning til stillingen.”

VJ-kompetencer foretrækkes

For TV 2 Nord handler det om at finde den rigtige reporter til deres Aalborg-redaktion – som også i høj grad har øje for det digitale.

”Det vigtigste for os er at finde en dygtig journalist, der har et blik for gode digitale vinkler, men som også har VJ-kompetencer, så der kan laves fede levende billeder,” Anders Leonhard Jensen.

Det bedste scenarie for redaktionschefen er, at gå i byen-reporteren kommer til at bidrage med indhold, som aalborgenserne og nordjyderne efterlyser.

”Vi håber rigtig meget på, at vi får kultur-, restaurant- og bylivet dækket langt mere tydeligt på vores hjemmeside og vores sociale medier. Det er mål nummer et, da det er noget, vi har for lidt af i dag,” lyder det fra Anders Leonhard Jensen.

0 Kommentarer