Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:12 08.09.2023 Marie Nyhus

TV Midtvest udpeger ny nyhedschef

Marc Killigren Akselsen er ny nyheds- og souschef på TV Midtvest. Det skriver det regionale mediehus i en pressemeddelelse.

Den tidligere nyhedschef og redaktionschef Niels Olsen, som har været tilknyttet TV Midtvest i 24 år, trådte ud af ledelsen i august, og mediehuset skal nu igennem en større strategiomlægning.

Den nye strategi er ifølge pressemeddelelsen ’den største digitale omstilling i stationens levetid’ og indebærer, at alle skal arbejde med ’digitalt først’. Marc Killigren Akselsen skal stå i spidsen for den digitale omstilling.

”Marc er en utroligt stærk journalistisk leder. Og så er han en dynamo til udvikling og samtidig en empatisk leder med høje ambitioner. Derfor er han også den helt rette til at stå i spidsen for den digitale acceleration på TV Midtvest,” udtaler TV Midtvests direktør, Lone Sunesen.

Den nye strategi medfører også, at Cecilie Thusing Nielsen bliver digital redaktør, og at TV Midtvests mangeårige vært Dan Sørensen også bliver sportsekspert.

Derudover har det regionale medie udpeget sin første politiske redaktør, Klaus Knudsen Pedersen, som skal lave analyser og kommentarer. Han har været journalist og nyhedsredaktør på TV Midtvest i 25 år.

 

Rettet 08.09.23 13.10: Det fremgik tidligere, at Klaus Knudsen Pedersen skulle være TV Midtvests første digitale redaktør, men han er mediehusets første politiske redaktør.

SENESTE NYT

Flere nyheder