Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right

TV 3 Sport måtte ikke stille Schmeichel kritiske spørgsmål om Qatar-job

TV 3 Sport måtte ikke stille Schmeichel kritiske spørgsmål om Qatar-job

Peter Schmeichel har ikke svaret på spørgsmål om hans beslutning om at dække VM i Qatar for en qatarsk tv-station. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det vakte opsigt, da det i fredags kom frem, at Peter Schmeichel skal dække VM for en qatarsk tv-station.

I lørdags stillede den tidligere landsholdsmålmand så op til interview med TV 3 Sport, men journalisten stillede ingen spørgsmål om Peter Schmeichels beslutning om at arbejde for den qatarske tv-station.

Det var nemlig aftalt inden interviewet, at der ikke måtte stilles kritiske spørgsmål om Qatar. Det skriver Ekstra Bladet.

Sportschef for TV 3 Sport Kim Mikkelsen afviser, at det er et problem, at tv-stationen har indgået sådan en aftale før interviewet.

”Stillet over for, at vi fik at vide, at interviewet kun kunne foregå, hvis der ikke blev stillet spørgsmål til Qatar, så valgte vi ligesom at sige, at det måtte vi leve med. Vi ville gerne høre Peter Schmeichels mening om den her situation med Ronaldo, og så valgte vi at fortælle, at det var en præmis efter interviewet,” siger Kim Mikkelsen til Ekstra Bladet.

Mikkelsen fortæller til Ekstra Bladet, at det var Premier League, der meddelte, at medier, der ville have et interview med Peter Schmeichel, ikke måtte spørge til Qatar.

SENESTE NYT

Flere nyheder