Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
14:41 31.05.2021 Anna Sol Jørgensen

TV 2’s skrottede MeToo-dokumentar skal sendes hos flere medier

Både DK4 og streamingtjenesten Discovery+ kommer til at sende den dokumentar om kulturen på TV 2, som TV 2 selv skrottede i starten af året.

Det oplyser Discovery Networks direktør til MediaWatch. Det samme gør DK4’s kommunikationschef.

”Det her er en vigtig historie, som vi mener fortjener at blive fortalt. Derfor er vi også stolte over, at den er landet hos os. Discoverys ambition er at være de førende inden for virkelighedens historier, og derfor er vi allerede stærke inden for dokumentar- og faktagenren. For os at se har vi derfor på Discovery+ den rette platform, rækkevidde og know how til at give dokumentaren det liv, som den fortjener,” skriver Discovery Networks programdirektør i Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, til MediaWatch.

Det er produktionsselskabet Impact TV, der har overtaget arbejdet med dokumentaren, som først var sat i søen hos TV 2’s dokumentargruppe, fordi det med nyhedschef Jacob Kwons ord ville være utroværdigt, hvis TV 2 undersøgte sig selv. I første omgang var Politiken gået ind i det videre arbejde med dokumentaren sammen med Impact TV, men Politiken trak sig kort efter fra samarbejdet.

Impact TV’s direktør, Thomas Heurlin, har ikke ønsket at udtale sig til MediaWatch.

SENESTE NYT

Flere nyheder