search

TV 2 truer Ritzau

OPSAGT. TV 2 Nyhederne har opsigt sin kontrakt med det nationale nyhedsbureau Ritzau. Fra udgangen af år 2007 forbeholder Nyhederne sig i stedet at samarbejde med den nyhedstjeneste, islændingene bag den planlagte landsomdelte Nyhedsavisen har sagt, de vil søsætte. Eller f.eks. metroXpress eller DR. Ritzaus Bureau ejes af de danske dagblade i fællesskab og mister ved årsskiftet metroXpress som kunde.

OPSAGT. TV 2 Nyhederne har opsigt sin kontrakt med det nationale nyhedsbureau Ritzau. Fra udgangen af år 2007 forbeholder Nyhederne sig i stedet at samarbejde med den nyhedstjeneste, islændingene bag den planlagte landsomdelte Nyhedsavisen har sagt, de vil søsætte. Eller f.eks. metroXpress eller DR. Ritzaus Bureau ejes af de danske dagblade i fællesskab og mister ved årsskiftet metroXpress som kunde. Samtidig risikerer Ritzau at måtte sige farvel til storkunden DR Nyheder, der ved efterårets flytning til Ørestaden også planlægger en selvstændig 24-timers nyhedstjeneste.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen