Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
12:57 17.04.2023 Anna Sol Jørgensen

TV 2 Play hæver priserne for streaming

Det kommer fra i dag til at koste 20 kroner mere om måneden at have abonnement på TV 2 Plays basis-abonnement, der giver mulighed for at streame programmer, men ikke se dem live.

Det skriver TV 2 på sin hjemmeside.

Prisen på et basis-abonnement, hvor der vises reklamer, koster dermed fra dags dato 69 kroner om måneden, mens det nu koster 99 kroner om måneden, hvis man ikke vil se reklamer for at kunne streame et program.

De nye priser gælder som udgangspunkt ikke nye kunder – medmindre de tegnede deres abonnement i går. I så fald vil prisen blive hævet til sommer.

Eksisterende kunder på TV 2 Play, der ønsker at skifte til basis-abonnement, skal også betale den nye pris.

”Vi har store ambitioner for TV 2 Play og arbejder derfor hele tiden på at styrke vores indhold inden for fiktion, underholdning, reality, film, dokumentar og aktualitet. Derudover udvikler vi løbende selve streamingtjenesten for at sikre, at alle brugere har en optimal oplevelse. Sammen med generelle prisstigninger medfører dette, at vores program- og distributionsomkostninger er steget. Som følge heraf er prisen på pakken ’Basis’ derfor ændret fra og med 17. april 2023,” lyder begrundelsen for at hæve priserne.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder