Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:43 01.03.2022 Anna Sol Jørgensen

TV 2 News slår seerrekorder på trist baggrund

Nyhedskanalen TV 2 News slog sine egne seerrekorder i februar på grund af Ruslands invasion af Ukraine, der har trukket store dele af den danske befolkning til skærmen.

I uge 8 nåede TV 2 News op på en seerandel på 13,7 procent, og for hele februar lyder seerandelen på 10,1 procent. Den hidtidige rekord blev sat i marts 2020, hvor statsministeren lukkede landet ned. Der lød seerandelen på 9,4 procent.

”Der skrives verdenshistorie lige nu, og det berører os alle. For TV 2 Nyhederne handler alt lige nu om at formidle troværdigt og seriøst til de danske seere og brugere. På vegne af TV 2’s dedikerede nyhedshold er jeg stolt af, at danskerne i den grad kvitterer og følger med hos os,” siger nyhedsdirektør i TV 2 Ulla Pors i en pressemeddelelse.

Søndag var TV 2 News sågar et mulehår foran DR1 målt på andelen af seere. Det var kun hovedkanalen TV 2, der samsendte ’Krig i Europa: Stormøde direkte fra Christiansborg’ med News, der havde en højere seerandel.

”Det er hjertet af TV 2’s public service-opgave at sikre nyhedsformidling til alle i en situation som den, vi pludselig står i med krig i Europa. Den opgave er vi stolte af at løfte fra Nyhederne – på alle vores platforme og ikke mindst på News, som igen beviser sin styrke som nyhedskanalen, mange søger,” siger Ulla Pors.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder