Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:18 11.01.2022 Sebastian Goos

TV 2 News’ chefredaktør stopper – trives ikke i jobbet

TV 2 News’ chefredaktør stopper – trives ikke i jobbet

Ask Rostrup stopper som TV 2 NEWS' chefredaktør og bliver i stedet vært på kanalen. Foto: Claus Troelsgaard / TV 2

Ask Rostrup forlader efter eget ønske stillingen som chefredaktør for TV 2 News, fordi han ikke trives i jobbet.

”Det er den sværeste beslutning, jeg nogensinde har taget i mit arbejdsliv,” siger han i en pressemeddelelse.

”Jeg må konstatere, at jeg ganske enkelt ikke kan få mit hoved rundt om jobbet. Jeg troede, at det ville blive det bedste nogensinde, men i dag må jeg indse, at jeg simpelthen ikke trives. Jeg har derfor valgt at forlade jobbet i spidsen for en kanal, jeg i dén grad tror på som fremtiden for uafhængig og troværdig tv-nyhedsformidling,” siger Ask Rostrup videre i pressemeddelelsen, hvor han også roser både medarbejderne på TV 2 News og sine chefkolleger.

Fremover skal Ask Rostrup være vært på kanalen, lyder det videre.

Nyhedsdirektør Ulla Pors går nu i gang med at lede efter en ny person til posten. Indtil da står hun selv i spidsen for TV 2 News sammen med kanalens øvrige ledelseshold.

SENESTE NYT

Flere nyheder