Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right

TV 2 News ansætter to nye værter og en redaktionschef

TV 2 News ansætter to nye værter og en redaktionschef

De nye medarbejdere på TV 2 News er Andrea Dragsdahl (tv.), Nadia Filt og Magnus Bjerg. TV 2 (red. Jo)

TV 2 News ansætter tre nye medarbejdere for at styrke dækningen af dansk og international politik samt inflation og økonomi, oplyser tv-stationen i en pressemeddelelse.

Magnus Bjerg, der netop er hjemvendt fra New York, hvor han har arbejdet som journalist og mediekonsulent, bliver ny redaktionschef.

”Interessen for troværdige nyheder og fordybelse har aldrig været større, fordi vi lever i en urolig verden, der går fra den ene krise til den anden. Her står TV 2 News stærkt, og den styrkeposition skal vi udvikle digitalt med Magnus Bjerg i en afgørende nøglerolle,” udtaler Anne Mette Svane, der er chefredaktør på TV 2 News, i pressemeddelelsen.

Andrea Dragsdahl og Nadia Filt bliver nye studieværter.

Dragsdahl kommer fra en stilling på DR, hvor hun blandt andet har beværtet P1-programmet ’Ring til regeringen’. Nadia Filt har tidligere været vært på TV 2 Sporten og TV 2 Lorry. Senest har hun arbejdet som presserådgiver i Finansministeriet.

Om de nye værter siger chefredaktør Anne Mette Svane:

”Nadia Filt og Andrea Dragsdahl er fremragende journalister, fordi de har stor viden og er nysgerrige på en verden i krise og opbrud. De gør en forskel med deres journalistik, fordi de insisterer på at flytte hver historie med skarpe, oplysende og kritiske spørgsmål.”

SENESTE NYT

Flere nyheder