TV 2-kolleger sender fælles sympati til DR

TV 2’s tillidsfolk har netop sendt en sympati-hilsen til deres kolleger i DR, som de normalt betragter som konkurrenter. Men ikke i dag

Midt i stormen om DR’s store spareplan er der nu en hilsen båret af sympati fra Danmarks anden store medieplads, der normalt er DR’s konkurrent: Nemlig TV 2.

”Normalt konkurrerer vi. I denne tid tænker vi på jer som kollegaer,” lyder det i hilsenen fra tillidsfolkene hos TV 2 til medarbejderne i DR.

Den er sendt direkte til journalisternes tillidsmand Henrik Vilmar, og derudover har TV 2’s tillidsfolk lagt hilsenen på deres Facebook-profiler.

”Folk i vores huse taler meget om jer. I fylder i kulissen, i kantinen eller i de små rum, hvor folk stopper op og vender jeres situation. Med vemod og empati,” lyder det videre i hilsenen, som også sender ønsker til DR-medarbejderne om, at de vil komme bedst muligt igennem sparerunden.

Og slutter: ”Vi ses på den anden side.”

DR gennemfører i disse dage en omfattende sparerunde, efter at medieforliget har fastlagt, at DR skal skæres med knap 20 procent. Medarbejderne får på stormøder i dag at vide, hvordan ledelsen vil udmønte spareplanen.

Du kan læse hele TV 2-medarbejdernes sympatihilsen herunder:

 

Kære DR-folk

Normalt konkurrerer vi. I denne tid tænker vi på jer som kollegaer. 

Vi konkurrerer dagligt om kilder, om at lave de bedste historier, om at komme først eller om at producere de stærkeste programmer.

Det er ikke det, der optager os i øjeblikket. Det er jer.

Vi tænker på jer. Folk i vores huse taler meget om jer. I fylder i kulissen, i kantinen eller i de små rum, hvor folk stopper op og vender jeres situation. Med vemod og empati.

Vi har ikke svært ved at forestille os, hvordan I har det, eller hvordan stemningen i DR-husene er i disse uger. Vi håber, I kommer igennem denne hårde tid på den bedst mulige måde.

De bedste tanker til jer i en svær tid.

Vi ses på den anden side.

Tillidsfolkene på TV 2. 

0 Kommentarer