TV 2 fik smadret filmvogn

To unge smadrede ruderne på en TV 2-vogn, fordi de ikke ville filmes.

To unge smadrede ruderne på en TV 2-vogn, fordi de ikke ville filmes.

Under en reportage i Københavner-bydelen Tingbjerg blev to unge drenge så vrede over TV 2's tilstedeværelse, at de smadrede ruderne på deres parkerede filmvogn.

TV 2-journalisten Therese Rokkjær Birch var i gang med et indslag om kvarterets præst, der har valgt at flytte, fordi han har været udsat for længevarende chikane.

"Vi var ved at tage nogle billeder udenfor, da to unge på knallert kommer kørende op til os. De sagde, at vi i hvert fald ikke skulle filme dem, og at alt det med præsten ikke passede, at det bare var propaganda," siger hun til TV 2

Mens Therese Rokkjær Birch ringede til sin redaktør, kørte de unge over til den parkerede tv-vogn og smadrede ruderne.

Du kan læse mere her, hvor der også er videoklip med knallertkørerne.

1 Kommentar

Allan Andersen
15. OKTOBER 2009
Re: TV 2 fik smadret filmvogn

 

Det er jo desværre ikke unormalt at de unge har 2 for for retfærdighed - en for dem selv og en for andre.

Når vi kigger på de unges brug af mobiltelefon's kamera, så benyttes det massivt til at hænge ordensmagten ud ved enhver given lejelighed, men hvis en nyhedsreporter befinder sig på præcist samme sted med et kamera så får piben straks en anden lyd !

Her lyder det straks: "Hey, du må ikke filme uden du har fået lov" mens de unge selv kører løs med mobiltelefonkameraet og man kan spørge sig selv om hvorfra de unge har fået den underlige ide om at der skal gives tilladelse til, på offentlige steder, at filme personer.

Man kan kun se det på en måde - de unge mener at have et regelsæt som kun gælder for dem selv, mens alle andre - herunder medier, politi osv - åbenbart har nogle andre. 

Grotesk ? Ja.