TV 2-direktør afviser rygter om besparelser

Den finansielle krise har ramt TV 2 på pengepungen, men der er ingen aktuelle planer om besparelser, siger Merete Eldrup.

Den finansielle krise har ramt TV 2 på pengepungen, men der er ingen aktuelle planer om besparelser, siger Merete Eldrup.

Der er ingen planer lige nu om besparelser på TV 2. Det siger TV 2's administrerende direktør, Merete Eldrup, til Ritzau. Ifølge Mediawatch vil TV 2 blandt andet udskyde en dramaserie til næste år for at spare penge. Det afviser Eldrup.
"Hvad vi sender til efteråret, har vi jo slet ikke lagt fast endnu. Det kan vi flytte rundt på både af økonomiske og andre hensyn, så det er for tidligt at sige noget om," siger Merete Eldrup.

Selv om TV 2 ligesom mange andre mediehuse mærker den finansielle krise, står koncernen ifølge Merete Eldrup ikke over for at skære i programmer eller udskyde nogle af de planlagte dramaserier. TV 2 er dog parat til at gennemføre besparelser i det omfang det viser sig nødvendigt.

"Jeg vil ikke sætte tal på nu. Når vi kan se første kvartal, vil vi kigge på, hvordan vi vurderer året, og hvor meget vi bliver nødt til at spare og hvordan. Vi er ramt af den finansielle krise og reklamenedtur, og vi kigger selvfølgelig på besparelser, men der er ikke noget her og nu," siger Merete Eldrup til Ritzau.

Ifølge Mediawatch er annoncemarkedets tilbagegang i omsætning i første kvartal på 15-20 procent under 2008, hvilket rammer TV 2 meget hårdt målt i faktiske kroner.

0 Kommentarer