TV 2-direktør afslører sin passion

TV 2s økonomidirektør Anders Kronborg fortæller i det nye nummer af Berlingske Nyhedsmagasin om sin største passion: Familien. Samtidig beretter han, at han tager alt for let på tingene.

TV 2s økonomidirektør Anders Kronborg fortæller i det nye nummer af Berlingske Nyhedsmagasin om sin største passion: Familien. Samtidig beretter han, at han tager alt for let på tingene.

Det ligger dybt i hans personlighed. Han er simpelthen ubekymret af natur. Og ofte tager han så let på tingene, at det får direkte uheldige konsekvenser.

Sådan lyder Anders Kronborgs ærlige vurdering af sig selv i det nye nummer af Berlingske Nyhedsmagasin, der har mødt ham til en privat samtale om chefliv.

TV 2s seneste økonomiske problemer og ringe annoncesalg kan således i et vist omfang tilskrives Kronborgs ubekymrethed:

»Der er måske for mange ting, som jeg ikke tager alvorligt nok. Jeg er måske for ubekymret. Jeg tænker, at vi kun har ét liv, og herregud der er ingen, der dør af det her. For eksempel vidste vi godt, at vi var bagefter på salg allerede i foråret. Men salgsafdelingen sagde, at vi nok skulle nå budgettet. Den købte jeg, men jeg skulle have fulgt op og set på løsningsmuligheder. Det er et udtryk for, at jeg tager for let på tingene. Jeg æder deres budskab. Hvis jeg ikke var så ubekymret, havde verden måske set anderledes ud,« udtaler han blandt andet til magasinet.

I det åbenhjertige interview afslører han samtidig, at familielivet er det absolut vigtigste for ham og med til at gøre ham til en bedre leder:

»Efter min egen opfattelse gør det mig til et bedre menneske, at jeg prioriterer min familie. Det er forudsætningen for at være en god leder. Man har det bedre med sig selv, og der er en balance,« siger Kronborg.

Økonomidirektøren lægger ikke skjul på, at han for nylig ærgrede sig over ikke at blive udnævnt til ny adm. direktør for TV 2 efter Per Mikael Jensen. Det job gik som bekendt til Merete Eldrup.

Men her hjælper ubekymretheden ham igen, understreger Anders Kronborg.

0 Kommentarer