Chefskifte

TV 2 Bornholms direktør stopper

TV 2 Bornholm skal på jagt efter en ny administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør

TV 2 Bornholm-direktør Jan Jørgensen har sagt sit job op for at gå på pension ved udgangen af september.

Det oplyser han selv til TV 2 Bornholm.

Dermed skal TV 2-regionens bestyrelse nu i gang med at finde en ny direktør.

”I dag den 1. februar har jeg arbejdet i 44 år, og jeg fylder 68 år til oktober, så nu er det på tide at gå på pension. Det har været fantastisk, og jeg kan kun anbefale jobbet til min afløser,” udtaler Jan Jørgensen til TV 2 Bornholm.

Fortsætter indtil afløser er på plads

Jan Jørgensen fortsætter på posten som både administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør, frem til en afløser er fundet, hvilket forventes at blive til sommer.

Til TV 2 Bornholm udtaler bestyrelsesformand Klaus Vesløv, at bestyrelsen leder efter en afløser, der kan udvikle stationen yderligere:

”Medieverdenen er i rivende udvikling, og vi skal finde den helt rigtige afløser for Jan Jørgensen, som med afsæt i vores strategiske ledestjerner skal fastholde og udvikle TV 2 Bornholm. Bestyrelsen forstår udmærket ønsket om at gå på pension. Vores proces bliver grundig i de kommende måneder, men vi ved, at stationen er i gode hænder, så der bliver ikke et hul i driften, indtil den nye direktør tiltræder,” lyder det.

Jan Jørgensen har stået i spidsen for tv-stationen siden 1996. Før det var han blandt andet tilknyttet B.T., Berlingske Tidende og TV 2.

Ud over tv-stationen har Jan Jørgensen også drevet og arrangeret fiskekonkurrencen Trolling Master Bornholm, som TV 2 Bornholm også har dækket.

 

0 Kommentarer