Torsdag mødes medarbejderne med Bonniers ledelse

”Medarbejdernes holdning er rimelig klar, og det er den, vi går til forhandlingsbordet med,” siger Bonniers tillidsmand om kommende forhandlinger i forbindelse med Bonniers spareudspil

Ledelsen i Bonnier Publications ønsker at mødes med medarbejderne. Det blev medarbejderne orienteret om af tillidsfolkene i morges.

”Hovedbudskabet er, at ledelsen ønsker at mødes og tale med medarbejderne, og det kommer til at ske torsdag morgen,” siger DJ’s forhandlingskonsulent Jacob Plenaa Thorngreen.

I går sendte ledelsen i Bonnier Publications en redegørelse til tillidsfolkene i huset. Redegørelsen kom, efter at medarbejderne havde stillet ledelsen en række spørgsmål.

Det gælder blandt andet kritik af sidste uges fyringsrunde, der koster 11 medarbejdere jobbet. Desuden får otte medarbejdere nye ansættelsesvilkår til en lavere løn.

Tillidsrepræsentant Jesper Bindslev siger, at stemningen blandt medarbejderne er præget af utilfredshed.

”Medarbejderne er fortsat vrede og frustrerede over især lønnedsættelserne,” siger Jesper Bindslev.

Om mødet på torsdag siger han:

”Medarbejdernes holdning er rimelig klar, og det er den, vi går til forhandlingsbordet med,” siger Jesper Bindslev.

DJ’s formand, Lars Werge, sagde fredag, at han mente, det var i strid med den danske model, at Bonnier Publications pludselig vil sætte en stribe layoutere ned i løn.

Bonniers svar var, at de mener, at de overholder overenskomsten.

Det er Bonnier Publications' viceadministrerende direktør, Jens Henneberg, og HR-chef Pia Hjortholm, der repræsenterer Bonnier torsdag.

Forhandlingskonsulent Jacob Plenaa Thorngreen siger, at så længe der kører en åben dialog mellem ledelsen og medarbejdere, er det godt.

”Men nu må vi se, hvad det fører med sig,” siger han.

0 Kommentarer