search

Topmøde mellem forbund

SAMLIV. Tre hovedbestyrelser fra tre fagforeninger skal samles på et møde. Dansk Journalistforbund, Forbundet Kommunikation og Sprog samt Bibliotekarforbundet har besluttet at flytte sammen i ét hus blandt andet for at kunne samarbejde på en del administrative områder.Endnu er det rigtige hus ikke fundet.

SAMLIV. Tre hovedbestyrelser fra tre fagforeninger skal samles på et møde. Dansk Journalistforbund, Forbundet Kommunikation og Sprog samt Bibliotekarforbundet har besluttet at flytte sammen i ét hus blandt andet for at kunne samarbejde på en del administrative områder.

Endnu er det rigtige hus ikke fundet.

Indtil videre har de tre formænd et formandskollegium, der mødes en gang om måneden. Journalistforbundets formand, Mogens Blicher Bjerregård, fortalte på hovedbestyrelsesmødet den 31. august, at formændene har talt om at samle alle tre hovedbestyrelser til et årligt møde. Den idé blev vel modtaget.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen