Topkarakterer til Fagfestival ’08

Deltagerne på årets Fagfestival roser arrangementet til skyerne. I en ny opgørelse giver ni ud af ti Fagefestival '08 en samlet vurdering på 'god' eller 'meget god'. Men maden... den var de altså ikke vilde med.

Deltagerne på årets Fagfestival roser arrangementet til skyerne. I en ny opgørelse giver ni ud af ti Fagefestival '08 en samlet vurdering på 'god' eller 'meget god'. Men maden… den var de altså ikke vilde med.

Og lad os starte med det sidste. Perlehønerne og hvad konferencedeltagerne ellers blev budt på.

For ifølge en omfattende undersøgelse blandt samtlige godt 1500 deltagere på Fagfestival '08 i sidste måned, så får perlehønerne noget nær bundkarakter. Hver fjerde deltager giver maden bedømmelsen 'dårlig/meget dårlig' og kun halvdelen af deltagerne mener, at forplejningen var 'god/meget god'.

Til gengæld er der stor begejstring over det faglige indhold. Af de 782 personer, som har svaret på spørgeskemaundersøgelsen, giver 42 pct. topkarakter til Fagestival '08 med bedømmelsen 'meget godt', mens 47 pct. mener det faglige indhold var 'godt'.

Dermed var hele ni ud ti deltagere altså mere end tilfredse.

»Odense Congress Center bestod sin prøve, men ikke uden skønhedspletter, som vi evaluerer med Odense i næste uge,« siger kommunikationschef i DJ, Esben Ørberg, og tilføjer:

»De fleste af os er jo efterhånden vant til kvalitetsfrokoster på arbejdspladsen, og så er vi naturligvis også kritiske, når vi kommer ud. Mange deltagere var heller ikke begejstrede for buskørslen til og fra hotellerne og banegården. Men både mad og busser retter vi op på i 2010,« lover han.

Fagfestival fra Dansk Journalistforbund er i øvrigt det eneste sted i Danmark, som samler ansatte, freelancere og arbejdsgivere fra hele branchen for medier og kommunikation.

Populært sagt er det mediebranchens Roskildefestival, hvor man ikke kun bliver klogere på verden, og nye tendenser i mediebranchen, men også får mulighed for at møde nye kolleger og gense gamle.

Festivalen finder sted hvert andet år og næste gang er 14. og 15. november 2010.

Læs også det særlige tema Fagfestival 2008, med reportager fra mange af festivalens foredrag og debatter.

 

0 Kommentarer