Top-kommunikatører går fra Lars Løkke

To af Lars Løkke Rasmussens mest centrale kommunikationsfolk vælger at sige deres stillinger op. Forklaringen lyder blandt andet på uenighed om strategien.

To af Lars Løkke Rasmussens mest centrale kommunikationsfolk vælger at sige deres stillinger op. Forklaringen lyder blandt andet på uenighed om strategien.

Statsminister Løkke Rasmussen svækkes nu yderligere i den valgkamp, som de to politiske fløje så småt er ved at løbe i gang. Hans pressechef, Michael Helbo, har valgt at forlade sin stilling med udgangen af marts for at fortsætte i konsulentfirmaet McKinsey & Company.

Det oplyser Statsministeriet ifølge Ritzau.

Rollen som statsministerens personlige pressechef bliver indtil videre overtaget af Venstres nuværende pressechef, den tidligere Politiken-journalist Mikael Børsting, men stillingen vil blive slået op til genbesættelse.

Samtidig mister Venstre sin leder af partiets center for politik og kommunikation, Søs Marie Serup. Venstres politiske ordfører, Ellen Thrane Nørby, forklarer Serups fratrædelse med for højt arbejdspres og uenighed om den politiske og strategiske linje.

»Man skal føle, at man er fuldstændigt med,« siger Ellen Trane Nørby til Ritzau.

Michael Helbo er ikke politisk ansat, men han har gennem 10 år været pressemedarbejder for de siddende statsminstre, både Løkke, Poul Nyrup og Fogh Rasmussen.

Da han tiltrådte i marts 2010, afløste han netop Søs Marie Serup, der på det tidspunkt forlod rollen som politisk ansat spindoktor for Løkke for at blive leder for Venstres center for kommunikation og politik.

Søs Marie Serup har flere gange været i pressens søgelys på grund af personlige udmeldinger på sin Facebook-profil.

0 Kommentarer