To medlemmer i hovedbestyrelsen stopper

Allerede nu har minimum to hovedbestyrelsesmedlemmer i DJ besluttet ikke at genopstille til delegeretmødet i april.

Allerede nu har minimum to hovedbestyrelsesmedlemmer i DJ besluttet ikke at genopstille til delegeretmødet i april.

Til april er Lars Stadsholt og Morten Uhrenholt fortid som medlemmer i Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse. Alle tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer blev til HB-mødet spurgt, om de ønsker at genopstille til delegeretmøde til april. Lars Stadsholt og Morten Uhrenholt brugte muligheden til at annoncere, at de ikke genopstiller. Antoinette Kordic har endnu ikke besluttet, om hun ønsker at genopstille. Alle andre tilstedeværende medlemmer, ønsker genopstilling.

På HB-mødet havde økonomien en afgørende betydning for, hvordan kandidaterne bliver præsenteres til delegeretmødet i april. K&O-udvalget indstillede blandt andet, at alle kandidater skal tilbydes en videopræsentationerne, som vil belaste budgettet med 40.000 kroner. En regning, som der ikke var tilslutning til at betale blandt medlemmerne i hovedbestyrelsen.

»Vi mangler 122.000 kroner for at budgettet hænger sammen, og så bliver jeg nærig, når det koster 40.000 kroner at præsentere kandidaterne,« sagde Didde Elnif. Derudover blev indstillingen fulgt, hvilket blandt andet betyder, at kandidaterne foruden at gå på talerstolen, kan tage ordet fra to opstillede mikrofoner i salen under delegeretmødet.

Morten Bergholt har besluttet at trække sig fra bestyrelsen, hvilket giver plads til suppelant og freelancer Jens Rossen. Han deltog derfor i dagens HB-møde.

Sisse Sejr-Nørgaard og René Simmel deltog ikke i HB-mødet.

0 Kommentarer