Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:58 20.06.2022 Anna Sol Jørgensen

Tipsbladet fjerner ’bundhamrende ulovlige’ guides til at spille uden om Rofus

Tipsbladet fjerner ’bundhamrende ulovlige’ guides til at spille uden om Rofus

Er man registreret i Rofus, kan man ikke spille gennem danske spiludbydere. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Tipsbladet har fjernet tre artikler med sponsoreret indhold, hvor læsere blev guidet til, hvordan de kan spille udenom Rofus, som danskere med spilleproblemer kan tilmelde sig og derved blive forhindret i at spille hos danske spiludbydere.

Artiklerne er blevet fjernet, i forbindelse med at BetXpert har henvendt sig til Tipsbladet om de tre artikler.

”Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til BetXpert for at have gjort os opmærksomme på det. Det er vi rigtig glade for, og vi har selvfølgelig taget den konsekvens efter de oplysninger, at vi har fjernet dem, og i fremtiden går vi en lang bue uden om den slags sponsoreret indhold,” siger Allan Olsen, ansvarshavende chefredaktør på tipsbladet.dk, til BetXpert.

I de tre artikler lød det blandt andet: ”Er du registreret i ROFUS – men fortryder du? Måske er det blot en enkelt dag, hvor du keder dig lidt, og har lyst til at spille?”. I artiklerne kunne man så læse, hvordan Rofus kunne omgås ved at benytte udenlandske spiludbydere.

Og det er ifølge Heidi Højmark Helveg, advokat med speciale i markedsføringsret i advokatfirmaet CO:PLAY LAW, ’bundhamrende ulovligt’:

”Hvis man skal markedsføre spil i Danmark, så skal man have en dansk spilletilladelse. Det har ingen af disse udbydere (som Tipsbladet linker til, red.),” siger hun til BetXpert.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder