Tipsbladet dropper løssalg – sælges med EB

Tipsbladet dropper løssalg og bliver et tillæg til Ekstra Bladet om fredagen. »Ekstra Bladets skarpe nyhedsvinkel kombineret med Tipsbladets indsigt i og fokus på fodbold er ganske enkelt en fremragende cocktail,« siger Ekstra Bladets sportschef.

Tipsbladet dropper løssalg og bliver et tillæg til Ekstra Bladet om fredagen. »Ekstra Bladets skarpe nyhedsvinkel kombineret med Tipsbladets indsigt i og fokus på fodbold er ganske enkelt en fremragende cocktail,« siger Ekstra Bladets sportschef.Tipsbladets historie går helt tilbage til 1948. Men fra oktober skal fodboldmagasinet ikke længere sælges på hylderne i kiosker. Tipsbladet skal være et tillæg til Ekstra Bladet.

Det oplyser Tipsbladet på sin hjemmeside.

Konsekvensen bliver, at hvis du fremover vil købe Tipsbladet, skal du købe Ekstra Bladet. Abonnenter, der holder Tipsbladet, vil fremover modtage både Ekstra Bladet og Tipsbladet om fredagen, lyder det andetsteds på siden.

»Samarbejdet sikrer os en langsigtet og bæredygtig udvikling af den trykte udgave. Et større oplag og væsentligt flere læsere vil give os flere kommercielle muligheder og ro til at fokusere på at skrive Danmarks bedste fodboldavis,« siger direktør Thomas Lue Lytzen.

Tipsbladet understreger, at redaktionen stadig vil være den samme – og uafhængig af Ekstra Bladet. 

»Vi glæder os over at kunne byde læserne af Tipsbladet velkommen til Ekstra Bladet. Ekstra Bladets skarpe nyhedsvinkel kombineret med Tipsbladets indsigt i og fokus på fodbold er ganske enkelt en fremragende cocktail,« siger Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen.

Tipsbladet har netop skiftet chefredaktør som del af den nye strategi. Troels Bager Thøgersen afløser Thomas Færch.

2 Kommentarer

Jakob Dybro Johansen
29. AUGUST 2012
Re: Tipsbladet dropper løssalg - sælges med EB
Og hvad får det af betydning for tipsbladet.dk? Virker umiddelbart mærkeligt at have egen hjemmeside, hvis man udkommer som tillæg under et andet brand (Ekstra Bladet)
Jan Larsen
29. AUGUST 2012
Re: Tipsbladet dropper løssalg - sælges med EB
hvad får det af betydning for samarbejdet mellem tipsbaldet.dk og sporten.dk?