Tine Brylds digitale arvtager er fundet

Knap en måned efter Tine Brylds død er DR nu klar med hendes digitale arvtager. Selv om hun er uerstattelig, så forsøger DR sig nu med netstedet: 'TVærs - du er ikke alene'.

Knap en måned efter Tine Brylds død er DR nu klar med hendes digitale arvtager. Selv om hun er uerstattelig, så forsøger DR sig nu med netstedet: 'TVærs – du er ikke alene'.

Den ny hjemmeside, der forsøger at føre Tine Brylds evner videre, tager fat på alle de klassiske ungdomsproblemer – såvel som alle de nye – der hele tiden opstår.

Her kan man således få svar på, hvordan andre har oplevet det, når far drikker, eller når kærligheden for alvor gjorde ondt, eller hvordan det var svært at springe ud som homoseksuel?

Sitet indeholder videoportrætter af unge, der fortæller, hvordan de tackler livet. Der er artikler om ADHD, spiseforstyrrelser, afhængighed og meget, meget andet. Og der vil hele tiden komme nye fortællinger fra unge, som andre unge kan drage nytte af.

Det overordnede formål er at hjælpe unge på vej, som har svært ved at klare overgangen fra barn til voksen.

Tine Bryld var i øvrigt konsulent på sitet inden hun døde. Og www.Dr.dk/tvaers er udsprunget af tankerne bag det gamle radioprogram 'Tværs', hvor Tine Bryld i 36 år sad bag mikrofonen og gav rådgivning til unge hver søndag aften.

'Tværs'-portalen er blevet til i et partnerskab mellem DR og Egmont Fonden.

0 Kommentarer