Tillidsmand: »Vi er utrolig kede af, at han forlader os«

På Information er medarbejderne kede af at miste chefredaktør Christian Jensen til Politiken. »Vi har været utroligt glade for Christian Jensen. Han har løftet avisen,« siger Informations tillidsrepræsentant

På Information er stemningen en smule trykket på dagen, hvor Politiken annoncerede, at de har gaflet avisens afholdte chefredaktør Christian Jensen.

»Vi er utroligt kede af, at han forlader os, for medarbejderne har været meget glade for ham i den tid, han har været her. Han er et enormt sympatisk menneske, og så er han grundlæggende en god chef og en god leder,« siger Anita Brask Rasmussen, tillidsrepræsentant på Information.

43-årige Christian Jensen har siden 2010 stået i spidsen for Information, og før det var han i en årrække ansat på Berlingske Tidende – de sidste tre år som medlem af chefredaktionen.

»Information er en speciel avis, og det skal man forstå, når man kommer udefra, og Christian har lært at forstå vores avis,« siger Anita Brask Rasmussen.  

På Informations Instagram-profil siger avisen således farvel til Christian Jensen med et billede fra hans debut som luciabrud på redaktionen.  

»Information har overlevet at miste chefredaktører før, og de fleste af os, der er her nu, har overlevet adskillige. Så det klarer vi også denne gang. Men vi har været utroligt glade for Christian Jensen. Han har løftet avisen både på indholdssiden og på de digitale platforme,« siger Anita Brask Rasmussen.  

»Christian Jensen har været utroligt dygtig til at løfte de adskillige journalistiske kampagner, som vi har lavet på avisen i hans tid. Han har været en dygtig sparringspartner for mange af mine kolleger, og han har været interesseret i at være med helt nede i det journalistiske håndværk, hvilket ikke er noget, man altid kan forvente af en chefredaktør,« siger Anita Brask Rasmussen.

Hun sender også en stikpille afsted mod Politiken.

»Det er selvfølgelig rart at være rugekasse, men vi er ved at være ret trætte af, at Politiken ikke kan få gode idéer selv, men bliver ved med at hente folk fra vores avis. Det ærgrer vi os over. Men de kan godt begynde at glæde sig ovre på Rådhuspladsen,« siger Anita Brask Rasmussen.  

0 Kommentarer