Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:35 26.05.2021 Ole Obitsø

Tidligere Zetland-direktør skal på Harvard

Zetlands tidligere direktør og medstifter Jakob Moll skal på skolebænken igen.

Fra sensommeren har Moll fået et fellowship på det hæderkronede universitet Harvard. Det skriver Jakob Moll på sin Facebook-profil.

”Jeg er blevet tildelt et såkaldt fellowship på Harvard. Fra sensommeren skal jeg fordybe mig i det spørgsmål, som optager mig allermest i verden. Nemlig hvordan den type medie, som vi har lavet med Zetland, kan bidrage til at løse journalistikkens og demokratiets udfordringer også internationalt. Jeg glæder mig helt vildt,” skriver han.

Jakob Moll stoppede som direktør for Zetland for et år siden.

”Vi var i mål med vores første overskud (på Zetland, red.) og voksede hurtigere end karse. Jeg var glad, stolt og fuldstændig flad; jeg havde brug for at få batterierne ladet op, hvis jeg skulle være til nytte for nogen,” skriver han om sit stop som direktør.

Jakob Moll fortæller desuden, at fellowshippet har været på plads i et stykke tid, men er blevet udsat på grund af coronakrisen. I mellemtiden har han arbejdet som redaktør på Zetland.

SENESTE NYT

Flere nyheder