Tidligere medarbejder vil afsløre Se og Hør

Tidligere journalist på Se og Hør Peer Kaae har skrevet en bog om sin tid på bladet. Bogen afslører en arbejdsplads fuld af druk og løgne, lover foromtalen.

Tidligere journalist på Se og Hør Peer Kaae har skrevet en bog om sin tid på bladet. Bogen afslører en arbejdsplads fuld af druk og løgne, lover foromtalen.

Peer Kaae vil endnu ikke løfte sløret for, hvilke løgne og drukhistorier der er tale om.
»Men der er ganske givet et chok eller to for læserne af Se og Hør i bogen,« siger han.

Peer Kaae arbejdede på Se og Hør fra 1988 til 2005, hvor han blev fyret af daværende chefredaktør Henrik Qvortrup.

»Det er i høj grad en personlig beretning om min egen oplevelse af at være journalist på Se og Hør og mine oplevelser med kendte mennesker,« siger han.

Han er forberedt på, at indholdet i bogen måske vil gøre ham upopulær.
»Jeg afslører i bogen, hvad der foregår bag linjerne på Se og Hør, så det er da muligt, at der er nogle, der vil føle sig trådt over tæerne. Både folk fra bladet og nogle af de kendte mennesker, der optræder i bogen. Det kan jeg ikke gøre noget ved. Jeg kan jo ikke styre folks tanker. Jeg skriver bare om tingene, sådan som jeg selv har oplevet dem,« siger Peer Kaae.

Bogen er også en fortælling om Se og Hørs udvikling som blad, lover Peer Kaae.
»Bladet er gået fra at være et underholdningsblad med fest og farver til at være mere hardcore. I dag er bladet meget mere kritisk over for de kendte og benytter sig f.eks. af paparazzibilleder,« siger Peer Kaae.

Bogen udkommer den 13. februar og hedder "I sandhedens tjeneste – Afsløringen af mit liv på SE og HØR".

0 Kommentarer