Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:38 26.01.2022 Kerstin Bruun-Hansen

Tidligere DF-pressechef: 3F-sagen udstiller tendens til komme ”på” i en fart

”Suk. Stort suk.”

Sådan skriver Dansk Folkepartis tidligere pressechef Søren Søndergaard i et indlæg i Altinget om den udbredte ’på i en fart’-tendens blandt politikere på sociale medier.

Ifølge ham udstillede det netop den tendens, da en række politikere var hurtige til at vise deres støtte til 3F-formanden Per Christensen – for derefter at ændre mening.

”Man bliver meget træt, når politikere og andre hurtige meningsmagere kaster sig lynhurtigt ud i et glødende forsvar for forhenværende 3F-formand Per Christensen, allerede før de har læst historien om ham – uden at ane en pind faktisk – men fordi de vil ”på” i en fart og vise deres sympati og fremstå empatiske og demonstrere deres evne til at have meninger,” skriver Søren Søndergaard.

Han anfører, at det i ”gamle dage” var tilstedeværelse på Ritzau-rullen og i TV Avisen, der viste, om man var ”på” som politiker. Senere blev det TV 2 News, og i dag er der skabt helt nye kommunikationsmotorveje.

”Men politikernes ageren på Facebook, Twitter og Instagram er latterlig,” skriver Søren Søndergaard, der ligefrem mener, at den svækker befolkningens tillid til politikerne.

SENESTE NYT

Flere nyheder