Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:26 04.05.2021 Anna Sol Jørgensen

Radio4-erhvervsmagasin får ny vært

Radio4’s erhvervsmagasin ’Selskabet’ får ny vært i Stine Lynghard.

Det skriver Radio4 i en pressemeddelelse.

Stine Lynghard er tidligere vært og redaktionssekretær på DR Ultra Nyt, som hun var med til at starte op, og kommer til Radio4 fra en stilling som redaktør hos Kræftens Bekæmpelse.

”Jeg glæder mig til at dykke ned i de mange spændende historier, erhvervslivet har at byde på, og mine mange års erfaring fra DR har givet mig en rigtig god evne til at fortælle historier på en måde, der er til at forstå. Den erfaring vil jeg naturligvis trække på i ’Selskabet’, så man som lytter kan følge med, uanset om man kender fagudtrykkene fra erhvervslivet eller ej,” siger Stine Lynghard i pressemeddelelsen.

Erhvervsjournalist Jens Christian Hansen vil fortsat også være vært på programmet.

SENESTE NYT

Flere nyheder