Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:18 17.03.2023 Anna Sol Jørgensen

Tantholdt og flere podcasts nomineret til ny TV 2-pris

TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt og flere podcasts er nomineret til TV 2’s nye EchoPrisen, der erstatter den hedengangne prisuddeling Zulu Awards.

Det fremgår af listen af nominerede til priserne.

Rasmus Tantholdt er nomineret i kategorien ’Årets klip’ for det indslag, hvor korrespondenten konfronterede en gruppe sikkerhedsfolk i Qatar, der ville have ham til at stoppe med at filme og truede med at smadre TV 2’s kamera.

Andre nominerede i den kategori er Tobias Rahim for sin takketale ved ’P3 Guld’, som sangeren ikke selv holdt, da han måtte aflyse sin deltagelse på grund af angst.

Fem podcasts er nomineret til prisen i kategorien ’Årets lyd’. De nominerede er 24syv-programmet ’112 for Knuste Hjerter’, ’Hav & Kamal’, Ekstra Bladets ’Bandeland’, DR’s ’Genstart’ samt DR’s ’Sara & Monopolet’.

TV 2 Echos prisuddeling finder sted i K.B. Hallen den 30. marts.

”I en tid med mange valg, mange indtryk og holdninger, oplever vi stadig nogen og noget, der bryder igennem mængden, der rører os, flytter os og samler os. Det er med afsæt i alt det, der har haft betydning for den danske ungdom det seneste år, at TV 2 Echo hylder de største, vigtigste og mest betydningsfulde inden for musik, lyd, sociale medier, tv og fiktion ved ’EchoPrisen’,” siger TV 2-redaktør Peter Toldberg i en pressemeddelelse.

SENESTE NYT

Flere nyheder